Kao što znate računovodstvo i knjigovodstvo su različite stvari. Kod nas je razlika mala ili nikakva. Naše usluge orjenitrane na način da Vas savjetujemo, izvještavamo i upozoravamo. Knjiženje i predavanje obrazaca se podrazumjeva.

Svakako prioritet i naglasak stavljamo na savjetovanje i izvještavanje, jer je pravovremena i točna informacija od ključne važnosti za svako uspješno poslovanje. Sa ovim pristupom oslobađamo Vaše vrijeme da se bavite onime čime se bavite, a zakonske promjene i mnoge druge glavobolje prepustite nama.

Za knjigovodstvenu obradu podataka koristimo Gath. Vrlo obuhvatnu aplikaciju koja ima integrirane sustave izvještavanja i generiranja izvještaja. Autori aplikacije imaju preko 15 godina iskustva, te na dnevnoj bazi rade izmjene i dopune s obzirom na promjene u zakonodavstu i zahtjeve korisnika, što nama također omogućuje ažurnost ali i fleksibilnost.

Mnogi klijenti su nam povjerili svoje povjerenje, te tako do sada imamo klijene u sljedećim granama:

Jedino na što nam je računovodstveni odjel osjetljiv je neuredno i neredovito predavanje dokumentacije. Nitko nije savršen.