Razmišljate o unaprijeđenju poslovanja, optimizaciji resursa, smanjenju troškova... Informatika, suprotno vjerovanju i iskustvima pruža rješenja za probleme. Ključ je odabrati pravo rješenje za pravi problem. Manjina je svjesna koliko je informatika široka a još manji broj stručnjaka je spremno isto priznati i pomiriti se da neznaju sve.

Mi smo jedna mala manjina koja prizna da nezna sve. Ali ono što znamo znamo dobro. Između ostaloga iz stvarnog iskustva znamo koja rješenja su za što dobra, koje su prednosti i mane i male sitne začkoljice koje naši kolege stručnjaci pre često zaborave spomenuti. Mi nismo trgovci, nismo ni čarobnjaci već ljudi koji vjeruju i dobrobit informatike sa znanjem da to i ispune.

Tko smo mi? Mi smo skupina prijatelja, kolega, suradnika koji se ne stide priznati da nešto neznamo, već razgovaramo, razmjenjujemo iskustva te odrađujemo velike poslove - samostalno i zajedno. Ima nas u nekoliko područja infomatike a i šire i ta raznovrsnost i radoznalost nas čini jačim od...

Grane industrija za koje smo do sada imali prilike raditi:

Područja koja pokrivamo:

Kratak odgovor je razna. Dugi odgovor je: poslovni software, kase, CMS, DMS, BI, video nadzor, ozvučenje, mreže, sigurnost, telefonske centrale, web, intranet, IT platforme, Microsoft rješenja, programiranje, internet stranice, računovodstvo, knjigovodstvo, backup, itd.

Kao što smo rekli, nismo jedinka, ima nas!

Koliki je to trošak

Kao što smo ranije rekli, ne bi smo smjeli biti trošak. Ako jesmo, znači da smo loše odradili posao.

Bez obzira na veličinu Vašeg poslovanja, količinu prihoda i broj zaposlenih, upoznavanje i procjena Vas ne košta ništa. Možete biti samo na dobiti jer ne skrivamo znanje niti uskračujemo informacije. Kao što postoje rješenja za velike subjekte, tako postoje rješenja i za male, pa i za Vas "One man band".

Pošto je savjetovanje nezaobilazan i temeljan dio našeg nađina rada, savjetujem da pročitate i tu par rjeći.